Maak in oktober een proefreisje met de OV-ambassadeurs

30-9-2024
Heb je plannen voor een dagje uit? Maar heb je al jaren niet meer met het OV gereisd? OV-ambassadeurs nemen jou mee op reis. In 11 gemeentes in de provincie Utrecht staat er in oktober een proefreisje gepland. De proefreis is een fijne manier om het reizen met het openbaar vervoer te oefenen.
 
Samen met een OV-ambassadeur en andere reisgenoten ga je op reis met bus en trein. Je krijgt uitleg over de kaartautomaten, het in- en uitchecken en kan je oefenenen met het opladen van uw reissaldo. Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen.
 
Na de proefreis ben je klaar voor het plannen van jouw volgende dagje uit!
 
“Door de fijne uitleg en de goede voorbeelden is er een wereld voor me opengegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken.” Mia (73 jaar).
 
Aanmelden
Wil je, net als Mia, zelfverzekerd zelfstandig reizen met het openbaar vervoer? Meld je dan aan voor een proefreisje in de maand oktober. Deelname is gratis, de reiskosten van het proefreisje zijn voor eigen kosten.
 
De startplaats en -tijd verschilt per gemeente. Na aanmelding ontvang je meer informatie. Kijk voor alle data op www.doemeemethetov.nl
 
Je kan je aanmelden voor een proefreisje bij jou in de buurt via de website www.doemeemethetov.nl, door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 038-4540130.