1 t/m 22 juli werkzaamheden N204: wijziging lijn 5, 107, 123 en 295

27-6-2024
Van maandag 1 juli t/m maandag 22 juli zijn er werkzaamheden op de N204 tussen Linschoten en Montfoort. Daarbij is de brug over de Hollandsche IJssel in Montfoort afgesloten. Hierdoor kunnen onze bussen die rijden vanuit de stalling Montfoort de brug niet gebruiken en moeten zij omrijden via een veel langere route naar het punt waar zij beginnen of eindigen.
 

Wijziging lijn 107, 123 en 295 (8 t/m 22 juli)

Het grootste gedeelte van de dienstregeling is niet gewijzigd. In sommige gevallen wordt een rit een stukje ingekort maar soms komt er ook een stukje van een rit bij. In nagenoeg alle gevallen gaat het om de eerste of laatste ritten op een dag. Het gaat dan om bussen die vanaf de garage komen en ergens halverwege een rit beginnen óf bussen die ergens halverwege een rit eindigen en vervolgens naar de garage gaan.
 
De lijnen die zijn aangepast zijn:
  • lijn 107 Utrecht-Gouda
  • lijn 123 Oudewater-Uithoorn
  • lijn 295 Rotterdam-Utrecht
 
De aanpassingen gelden alleen van maandag 8 juli t/m maandag 22 juli.
 

Gewijzigde route lijn 5 en 505 in Montfoort (1 t/m 22 juli)

Lijn 5 Woerden-Montfoort
Lijn 5 heeft geen aangepaste ritten maar wel een gewijzigde route. Deze gewijzigde route geldt van maandag 1 juli t/m maandag 22 juli. Doordat de brug over de Hollandsche IJssel niet gebruikt kan worden, moet lijn 5 anders rijden in Montfoort en vervalt een deel van de normale route. Komende vanaf Woerden rijdt de bus vanaf de rotonde bij halte De Eng via IJsselveld, Lindeboomsweg en Hofdijk naar het begin van de Doeldijk. Hier staat een tijdelijke halte IJsselplein. De bus rijdt direct door naar de halte De Eng richting Woerden. Hier wacht de bus een paar minuten  om vervolgens door te rijden naar Woerden.
 
Vervallen haltes lijn 5:

  • halte De Eng (richting Montfoort)
  • halte Groen (beide richtingen)
  • halte Kasteelplein (beide richtingen)
  • halte Heeswijkerpoort (beide richtingen)
  • halte Keizerrijk
 
Tijdelijke haltes lijn 5:
  • halte IJsselveld (richting Montfoort)
  • halte IJsselplein (richting Woerden)


Bekijk hieronder de kaart met de omleidingsroute voor lijn 5.

Lijn 505 Woerden-Montfoort
Lijn 505 Woerden-Montfoort heeft geen aangepaste ritten maar wel een gewijzigde eindhalte. Doordat er meerdere haltes in Montfoort vervallen, rijdt de bus van maandag 1 juli t/m maandag 22 juli niet verder dan de halte Keizerrijk. Tijdens de werkzaamheden is dit de begin- en eindhalte in Montfoort. 

Reisadvies opvragen in de reisplanner
Reizigers die gebruik maken van lijn 5, 107, 123 of 295 adviseren wij voor vertrek hun reis te plannen in de reisplanner. Zo heb je altijd een actueel reisadvies.