/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Nachtnet producten

Syntus Utrecht biedt een aantal nachtlijnen in de provincie Utrecht. De nachtlijn is een serviceproduct waarmee de reiziger, als de normale dienstregeling is gestopt, toch met het openbaar vervoer naar zijn bestemming kan komen. Vanuit het nachtleven in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam is het mogelijk om in de nacht van vrijdag op zaterdag én in de nacht van zaterdag op zondag, met de bus thuis te komen. Bekijk hier alle nachtlijnen.

Let op:
Reizen met de nachtlijnen van Syntus Utrecht kan met het Syntus Utrecht Nachtkaartje. Het betreft een ritkaartje waarbij geen overstap mogelijk is. Het kaartje is te koop in de bus of in de Syntus App. 

Het is in de nachtbus niet mogelijk om met de OV-chipkaart en de OV-Studentenkaart te reizen.

Ons aanbod

Reizen met de nachtlijnen is uitsluitend mogelijk met een Nachtnet kaart. Vanaf 2018 zijn er 3 verschillende tickets verkrijgbaar, zie Tarieven en Verkrijgbaarheid.

Voor wie

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is met name interessant voor recreatief gebruik. Mensen die een avondje uit gaan wordt een uitgebreide dienstregeling aangeboden.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is verkrijgbaar als ticket in de bus of als product in de Syntus App. Het betreft een ritkaart, waarbij geen overstap mogelijk is.

Bestel het Syntus Utrecht Nacht kaartje via de Syntus app (Play Store of App Store). Bestel je via de Syntus App dan reis je direct met je telefoon als vervoerbewijs.

 
Nachtnet 2018
Geldig op de lijnen N03, N17, N70, N76, binnen de stad Woerden € 4,-
Geldig op de lijnen N50, N02, N07 en N20 € 6,-
Geldig op de lijnen N81 en N26 € 7,-
 
Actie mei 2018: koop het speciale nachtnet actieticket in de Syntus app en reis met z'n tweeën voor de prijs van 1! Meer informatie en actievoorwaarden zie hieronder. 

De OV-chipkaart is niet geldig in de nachtbus.

Geldigheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is geldig op de nachtlijnen van Syntus Utrecht. Het betreft een ritkaartje waarbij geen overstap mogelijk is.

Het is in de nachtbus niet mogelijk om met de OV-chipkaart en de OV-Studentenkaart te reizen.

Actie 2=1

Om jou het gemak van onze nachtlijnen te laten ervaren hebben we in mei 2018 een leuke actie. In de hele maand mei reis je met het speciale nachtnet actieticket in de Syntus app met z'n tweeën voor de prijs van 1! 

Actievoorwaarden:
  • Eén meereisticket is alleen geldig in combinatie met één betalende reiziger 2=1.
  • Het meereisticket is geldig op alle nachtnetlijnen van Syntus Utrecht. Dit ticket is niet geldig op de normale lijnen en buurtbussen.
  • Download de Syntus app, koop het actieticket en activeer dit ticket vlak voor het instappen. Bij het instappen (en eventuele controle) laat je dit ticket op het scherm van je smartphone zien aan de chauffeur. Meer informatie over reizen met de Syntus app vind je hier.
  • Het meereisticket is geldig op 1 rit, overstappen met dit ticket is niet mogelijk.
  • De actie kent een maximum aantal te vergeven meereistickets voor reizigers. OP=OP
  • De actie is geldig van 30 april t/m 27 mei.
  • Op deze actie zijn de algemene vervoersvoorwaarden van Syntus van toepassing.
  • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
  • Er is geen restitutie mogelijk van de actietickets.
Sluiten De website(s) van Keolis Nederland (voorheen Syntus) gebruiken bij bepaalde functionaliteiten cookies.